Professzionális
Kivitelezés

Telefonos elérhetőség

06 30 510 7143

Gipszkarton kivitelezés

Cégünk tapasztalt gipszkarton szerelő szakemberei vagyunk, akik évek óta dolgoznak ezen a területen. A munkánkat mindig precízen és szakszerűen végezzük, hogy elégedett legyen minden megbízónk.

Az első lépés, mielőtt elkezdenénk a gipszkarton szerelését, a helyszín felmérése és a tervek elkészítése. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan megtervezzük a munkálatokat, és elkerüljük a baleseteket vagy a problémákat a későbbiekben. Miután megvan a tervezés, elkezdjük a vázszerkezet felállítását. Ez általában gipszkarton profilokból történik, és biztosítja a gipszkartonok stabil alapját. A következő lépés az, hogy a gipszkartonlapokat rögzítjük a vázszerkezethez. Ezt általában speciális gipszkartoncsavarokkal és ragasztóval végzik szakembereink. A gipszkartonlapok utáni simítás és kiegyenlítés kulcsfontosságú a sima és egyenletes felület elérése érdekében. Ehhez általában speciális glettanyagot használunk, amit két-három rétegben felviszünk a felületre, majd simítóval egyengetjük ki.

Miután a glettanyag megszáradt, megkezdjük a csiszolást, hogy a felület tökéletesen sima legyen. A csiszolás után a felületet általában előkészítjük a festéshez vagy tapétázáshoz. Cégünk vállal megbízásokat mind céges, mind magánszemélyek részére, és mindig nagyon alapos és szakszerű munkát végzünk. Nagyon fontos számunkra az elégedettségük, ezért mindig odafigyelünk a részletekre, és igyekszünk az összes munkafolyamatot a lehető legnagyobb pontossággal és minőséggel végezni. Reméljük, hogy ezzel a leírással jobban megértették a gipszkarton szerelés folyamatát, és ha bármilyen kérdésük van, nyugodtan keressenek minket. Köszönjük a figyelmüket!